Even voorstellen

Wie wij zijn

koor en orkest bij de uitvoering van oratorium Jozef

Het Interkerkelijk Koor Harderwijk is een gemengd koor van ruim 45 leden met een breed repertoire zodat veel mensen worden aangesproken met onze muziek.

We zingen psalmen, gezangen en moderne bewerkingen daarvan. We zingen gospels, delen uit missen en oratoria. Kortom van klassiek tot hedendaags.

Naast liederen in het Nederlands, zingen we ook in het Engels, Duits, Latijn en Spaans.

Wat wij samen doen

Ons eerste doel is zingen. Dus repeteren wij wekelijks op dinsdagavond om optredens te verzorgen. Dat kunnen optredens zijn tijdens kerkdiensten, zangavonden in tehuizen, koffieconcerten en bijvoorbeeld een kerstmarkt. Daarnaast geven we regelmatig concerten met medewerking van musici.

Persoonlijk

Voor ons is het altijd belangrijk om met elkaar mee te leven bij de hoogte- en dieptepunten die ieder persoonlijk meemaakt. En we willen het gewoon gezellig hebben met elkaar en gaan gemoedelijk met elkaar om. De pauzes worden met gemak volgepraat en er is volop belangstelling voor de Nieuwjaar- repetitie/receptie en de jaarlijkse feestavond in het voorjaar en het uit eten gaan halverwege de zomerstop.

Christelijk

Wij zijn een christelijk koor maar niet verbonden aan een specifiek kerkelijk genootschap. Juist daardoor zijn wij voor velen toegankelijk. We willen openstaan voor iedereen die van zingen houdt om samen te zingen van Gods liefde voor ons mensen. Zingend willen wij vertellen over de blijdschap van het christelijk geloof. Dat geeft ons voldoening maar zeker ook onze luisteraars!